VIDEO Nici măcar Cahill nu a putut să o trezească pe Halep. Ce sfaturi i-a dat australianul la 4-1 pentru Muguruza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a pierdut fără drept de apel meciul cu Garbine Muguruza din finala turneului de la Cincinnati şi a ratat şansa de a deveni lider mondial.

Simona Halep a fost de nerecunoscut în finala cu Muguruza, a pierdut cu 6-1, 6-0 şi v rămâne pe locul doi WTA, la doar cinci puncte în urma Karolinei Pliskova.

La 4-1 pentru Muguruza, în primul set, Simona Halep l-aa chemat pe Darren Cahill, iar australianul i-a dat toate sfaturile corecte: să deschidă mai mult terenul, să fie mai agresivă pe serviciul al doilea al Garbinei şi să creadă în victorie. Simona n-a făcut nimic din toate acestea, a pierdut 10 jocuri la rând şi implicit finala. De altfel, în setul al doilea Simona nici nu a mai apelat la Cahill, fiind conştientă că nu are cum să mai întoarcă soarta meciului. 

Halep a fost pentru a treia oară în acest an la o victorie de locul 1 WTA, după ce a ratat oportunităţi similare în finala de la Roland Garros şi în sferturile de finală de la Wimbledon.

Câştigătoarea turneului Western&Southern Open primeşte 522.450 de dolari şi 900 de puncte WTA, iar finalista 260.970 de dolari şi 585 puncte WTA.

Pentru Halep, finala de la Cincinnati a fost a 26-a din carieră şi a patra din acest an. Ea are în palmares 15 titluri câştigate în circuitul profesionist.

Good back and forth discussion of tactics between Cahill and Halep. pic.twitter.com/Iz6BjpLW3m— WTA Insider (@WTA_insider) 20 august 2017
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite