VIDEO Halep, dezgustată de aroganţa lui Bouchard: cum a comentat refuzul lui Genie de a da mâna cu Dulgheru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bouchard (stânga) şi Halep s-au confruntat de mai multe ori în circuitul WTA
Bouchard (stânga) şi Halep s-au confruntat de mai multe ori în circuitul WTA

Canadianca s-a făcut de râs înaintea confruntărilor din Fed Cup şi şi-a atras antipatia iubitorilor tenisului, iar Halep a ţinut să explice comportamentul ei.

Eugenie Bouchard şi-a arătat limitele ca om şi ca sportiv cu ocazia confruntării Canada – România din Fed Cup.

Mai întâi, ocupanta locului 7 în lume a pierdut „meciul“ cu bun simţ, pentru ca apoi să fie învinsă şi pe teren de Alexandra Dulgheru.

Chiar dacă nu e alături de echipa României la Fed Cup, Simona Halep urmăreşte ce se întâmplă la Montreal. Chestionată de Dolce Sport despre refuzul lui Eugenie Bouchard de a da mâna cu Alexandra Dulgheru, constănţeanca de 23 de ani a dat o replică acidă, dar elegantă, făcând referire la educţia jucătoarei din Canada.

Ce a spus?

„N-aş vrea să comentez acest gest, pentru că ţine de educaţia fiecăruia. Eu n-aş fi făcut niciodată aşa ceva, dar aşa e ea crescută sau aşa e obişnuita şi trebuie să-i acceptăm atitudinea“, a declarat Halep.

Simona a fost plăcut surprinsă şi de modul simpatic în care Dulgheru a ironizat nesimţirea lui Bouchard: „Am văzut pe internet ce a făcut Alexandra după ce a câştigat. A fost o chestie foarte bine gândită şi chiar amuzantă“.

CITEŞTE ŞI:

*FED Cup Canada – România: Bouchard e atacată şi de canadieni. Ce a scris presa locală despre aroganta din Montreal

VEZI GESTUL URÂT FĂCUT DE BOUCHARD

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite