VIDEO Fotbal de şapte stele: Două meciuri excelente au deschis etapa a 24-a. Gaz Metan, curajoasă, dar „furată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probabil, puţini oameni ar fi vrut să vadă ACS Poli - Voluntari şi Asta - Gaz Metan Mediaş. Totuşi, cei care au rămas în faţa televizoarelor, vineri seara, au făcut o alegere inspirată.

Asta pentru că cele două partide au oferit un total de 12 goluri! În primul meci, învingătoarea s-a decis în minutul 90+1, iar la Giurgiu, mai ales după pauză, aproape că a fost faza şi golul la cele două porţi.

Gaz Metan Mediaş, penultima clasată din Liga I, a mai făcut un meci remarcabil, după înfrângerea cu FCSB din runda trecută (1-2), dar echipa lui Cristi Pustai a părăsit, din nou, terenul cu mâna goală.

Medişenii au ratat incredibil de mult şi şi-au „taxat“ adversarii aproape la fiecare fază fixă! Pe final, fără intervenţiile bulgarului Iliev, Astra ar fi fost egalată, dacă nu chiar invinsă. În ajutorul Astrei a venit şi centralul George Rădulescu, cel care, la ultima fază, a închis ochii la un posibil penalty pentru Gaz Metan. „A fost penalty indiscutabil!“, a comentat fostul arbitru, Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Vineri

ACS Poli - FC Voluntari 2-3
Popovici 49, Artean 69 / Bălan 10, 71, Voicu 90+1


Astra - Gaz Metan 4-3
Balaure 20, F. Matei 37, Urko Vera 41, Moise 76 / Rondon 16, 65, M. Constantin 82


Sâmbătă

Juventus - Viitorul 18.00
FCSB - CFR Cluj 20.45

Duminică

CS U Craiova - Sepsi 20.45

Luni

CSMS Iaşi - Botoşani
Concordia Chiajna - Dinamo 20.45

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite