VIDEO Fenerbahce - Lazio 2-0: seară de coşmar pentru Ştefan Radu, căpitanul care şi-a îngropat echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Faza penalty-ului provocat de Ştefan Radu
Faza penalty-ului provocat de Ştefan Radu

Italienii s-au „sinucis“, la Istanbul, şi au nevoie de un miracol pentru a întoarce scorul în manşa a doua din sferturile Ligii Europa. „Adevărul“ explică de ce.

După o primă repriză albă, fără mari ocazii de gol, italienii, pur şi simplu, s-au dezintegrat în partea secundă. Mai întâi, mijlocaşul nigerian Onazi a luat al doilea „galben“ şi a fost eliminat, după un fault inutil, comis aproape de centrul terenului (47).

Chiar şi aşa, Lazio părea că va scăpa cu un 0-0 de pe infernul „Şükrü Saracoğlu“. În minutul 77 însă, după un corner al gazdelor, mingea i-a căzut pe mâna lui Ştefan Radu - căpitan la Lazio - iar arbitrul scoţian Willian Collum a considerat că henţul a fost intenţionat, dictând penalty pentru Fenerbahce şi avertizându-l pe fundaşul român. Camerunezul Webo a punctat de la 11 metri pentru 1-0 (78).

Probabil, turcii erau mulţumiţi şi cu o victorie la limită, însă Lazio le-a mai făcut un „cadou“. În minutul 90, portarul Marchetti a respins greşit, în faţă, iar olandezul Kuyt a făcut 2-0.

Romanii au nevoie de un miracol, joia viitoare, pe „Olimpico“, acolo unde vor juca în faţa unor tribune goale. UEFA le-a suspendat terenul pentru două meciuri, din cauza unor petarde aruncate pe gazon şi din cauza scandărilor rasiste.

VEZI PRIMUL GOL AL MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite