VIDEO FC Botoşani - Pandurii 3-2: „Uraganul“ Istvan Fulop le-a făcut gorjenilor un Paste nefericit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără nicio victorie, la Târgu-Jiu, în 2014, Cristi Pustai se consola cu faptul că echipa sa a învins în ultimele două deplasări din Liga I. Săptămâna trecută, după un nou pas greşit, acasă, 0-0 cu Săgeata, tehnicianul a declarat: „Jucăm în ziua de Paşte, la Botoşani, adică cea mai lungă deplasare a noastră din acest an. Sper să nu batem drumul până acolo degeaba“. De ce s-a temut, n-a scăpat.

Cei de la Pandurii dădeau semne că vor continua şirul rezultatelor pozitive din deplasare, după ce Elton a făcut 1-0, în minutul 10. Apoi însă, gorjenii au fost loviţi de „uraganul“ Istvan Fulop. Atacantul de 23 de ani al gazdelor înscrisese trei goluri în 15 meciuri, sezonul trecut, în Liga a II-a. Nici în actuala stagiune, Fulop n-a avea cifre mai bune: 25 de apariţii în Liga I şi două reuşite, ambele într-un meci cu Gaz Metan Mediaş, încheiat 2-2, la 19 decembrie.

Din păcate pentru cei de la Pandurii, Fulop a „explodat“ tocmai azi: a înscris de trei ori, în minutele 11, 44 şi 45! A fost abia al treilea hattrick din acest campionat, după cele reuşite de Constantin Budescu (Astra) în prima etapă (4-0 cu Viitorul) şi de Derick Ogbu (CFR) în etapa a 10-a (7-2 cu Oţelul).

Hattrick-ul lui Fulop a făcut ca golul lui Alex din minutul 81 să fie doar unul de consolare, iar echipa lui Pustai s-a îndepărtat cu încă un pas de locul 4, ultimul care duce în Liga Europa. Gorjenii se află pe locul 6 cu 42 de puncte, la şapte puncte de Dinamo, care ocupă, în acest moment, poziţia a 4-a. FC Botoşani, în primul ei sezon în Liga I, e pe un loc onorant: 8 cu 38 de puncte. 

Pustai dă vina pe Dinamo

La final, antrenorul celor de la Pandurii a explicat de ce echipa sa n-a reuşit să mai obţină un rezultat pozitiv dintr-o deplasare. „Din păcate, chiar dacă am început bine meciul şi am avut câteva ocazii rarisime, singur cu portarul, am primit foarte uşor cele trei goluri. În plus, terenul a fost foarte greu, iarba a fost mare, s-a transformat într-un meci de luptă. Anton şi Nistor nu au putut, astfel, să dezvolte jocul lor cu pase scurte şi posesie progresivă. Matulevicius putea închide acest joc, am riscat cu el, chiar dacă vine după o accidentare. Are dorinţă, dar mai are nevoie de timp. Trebuie să avem răbdare cu el, pentru că e omul nostru de gol, cu el în teren arătăm mai bine, dar încă nu e refăcut. Poate a influenţat prestaţia noastră şi faptul că jucătorii au aflat rezultatul din :tefan cel Mare, înainte de meci. Obiectivul e tot mai dificil de atins“, a declarat Pustai la Digi Sport.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite