VIDEO Fază de cascadorii râsului în NHL: Un arbitru a fost lovit cu pucul în zona intimă, care a fost apoi deviat în poartă. A fost sau nu validat golul?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via Captură YouTube
FOTO via Captură YouTube

Hocheiul este unul dintre cele mai dure sporturi de pe mapamond, iar Campionatul Nord-American, NHL, este cea mai puternică ligă dintre toate. Despre gradul de periculozitate prezent pe gheaţă a aflat pe propria piele arbitrul Tim Peel, care a fost lovit în zona sensibilă de un puc expediat de fundaşul lui St. Louis Blues, Robert Bortuzzo.

De asmenea, ca totul să fie complet, după ce arbitrul a fost lovit, pucul a ricoşat în poartă, goalkeeper-ul celor de la Florida Panthers nemaiavând cum să-l oprească.

Practic, toată faza s-a transformat într-un gol primit de acesta la colţul scurt. 

Din păcate pentru cei de la St. Louis, golul inedit nu a fost validat, regulile fiind destul de clare în ceea ce priveşte interferenţa arbitrilor în traiectoria pucului.

Din fericire, arbitrul Peel nu a suferit răni grave şi nu a fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a-l repune pe acesta pe picioare. 

În ceea ce priveşte meciul, St. Louis au reuşit să câştige împotriva celor din Florida chiar şi fără ajutorul nesperat al arbitrului ghinionist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite