VIDEO Europa, mişcată de lacrimile lui Ronaldo: Moment devastator pentru CR7. Lyon a aruncat Manchester în aer!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

A doua seară din grupele Ligii Campionilor a programat, aparent, meciurile mai puţin interesante. S-a marcat însă pe bandă şi, la Valencia, Cristiano Ronaldo a părăsit terenul plângând în hohote.

Juventus l-a transferat, în această vară, pe Cristiano Ronaldo, în speranţa de a câştiga şi gloria europeană, după şapte titluri consecutive cucerite în Serie A. Au trecut 22 de ani de la ultimul triumf al torinezilor în Liga Campionilor. În această perioadă, italienii au pierdut cinci finale (1997, 1998, 2003, 2015, 2017), iar Ronaldo e văzut ca omul care poate pune capăt „secetei“.

Doar că portughezul a apucat să joace doar 29 de minute pentru Juventus, înainte de a fi...eliminat! A fost primul „roşu“ văzut de CR7 în 154 de meciuri europene şi decizia luată de centralul neamţ, Felix Brich, după o sfătuire cu arbitrul adiţional, a părut cam dură.

Ronaldo a fost implicat într-un duel cu columbianul Murillo, cel care a căzut, insinuând că portughezul l-ar fi lovit. Nervos, vedeta celor de la Juventus s-a aplecat puţin după Murillo şi părea că i-a dat şi o palmă. Reluările n-au lămurit însă faza. Cert e că arbitrul adiţional i-a transmis centralului că Ronaldo trebuie să vadă „roşu“, ceea ce s-a şi întâmplat. 

Disperat, portughezul s-a prăbuşit pe gazon şi apoi, de nervi, a început să plângă în hohote. Pe lângă faptul că a tot insistat că nu i-a făcut nimic lui Murillo, supărarea lui Ronaldo a fost amplificată şi de un alt amănunt: fiind eliminat pentru o lovire fără balon, probabil, va fi suspendat două meciuri, urmând să rateze şi următoarele partide din Ligă, cu Young Boys, dar şi cu Manchester United, în deplasare. A doua întâlnire ar fi fost una emoţionantă pentru Ronaldo, cel care a fost un idol la Manchester, sub comanda lui Sir Alex Ferguson.

Fără Ronaldo, Juventus s-a impus, totuşi, la Valencia, chiar lejer, scor 2-0 (Pjanici 45-penalty, 51-penalty).

VEZI ELIMINAREA LUI CRISTIANO RONALDO

*„Bomba“ serii în Liga Campionilor a fost detonată la Manchester, acolo unde superechipa lui Josep Guardiola, o pretendentă la câştigarea trofeului, a fost învinsă pe teren propriu de Lyon!

Francezii au condus cu 2-0 (Cornet 26, Fekir 43) chiar la pauză şi, chiar dacă Bernardo Silva (67) a redus din handicap, City n-a reuşit nici măcar să egaleze.

VEZI GOLURILE MECIULUI MANCHESTER CITY - LYON

*La Amsterdam, o partidă cam de mâna a doua, mai degrabă de Liga Europa, în care s-au întâlnit Ajax şi AEK Atena, a furnizat cel mai frumos gol al serii în Liga Campionilor.

Olandezii s-au impus cu 3-0 (Tagliafico 46, 90, Van de Beek 77), iar a doua reuşită a lui Tagliafico, fundaş stânga de meserie, a fost, pur şi simplu, fabuloasă, ridicând întreg stadionul în picioare.

VEZI GOLURILE MECIULUI AJAX - AEK ATENA

Liga Campionilor, miercuri

Grupa E

Ajax Amsterdam - AEK Atena 3-0

Benfica - Bayern Munchen 0-2

Grupa F

Şahtior Doneţk - Hoffenheim 2-2

Manchester City - Lyon 1-2

Grupa G

Real Madrid - AS Roma 3-0

Viktoria Plzen - ŢSKA Moscova 2-2

Grupa H

Young Boys - Manchester United 0-3

Valencia - Juventus 0-2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite