VIDEO Drogba a reuşit „dubla“ zilei şi a arătat că-şi merită salariul de două milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Didier Drogba, marcatorul unei duble în meciul cu Mersin FOTO Reuters
Didier Drogba, marcatorul unei duble în meciul cu Mersin FOTO Reuters

Galatasaray - Mersin / Galatasaray Istanbul a învins sâmbătă Mersin cu scorul de 3-1, într-un meci al cărui început anunţa o partidă grea pentru echipa lui Didier Drogba.

Galatasaray a trecut peste înfrângerea în faţa lui Real Madrid din turul sferturilor Champions League (0-3) şi a revenit cu o victorie în campionatul intern, învingând-o pe ocupanta ultimului loc, Mersin. Formaţia oaspete a deschis scorul la debutul meciului prin Burhan Eser (3'), iar Galatasaray a mai primit o lovitură prin eliminarea lui Dany Nounkeu (30'). 

Totuşi, liderul din prima ligă turcă şi a marcat de trei ori prin Felipe Melo (61' penalti) şi Didier Drogba (69', 83'), ivorianul reuşind un gol spectaculos din 16 metri, care părea salvat de portarul advers până în ultimul moment. După victoria din etapa cu numărul XXVIII, Galatasaray este în fruntea clasamentului cu şapte puncte avans faţă de locul secund, în timp ce Mersin rămâne ocupanta ultimului loc, la 11 puncte de prima echipă clasată deasupra liniei de retrogradare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite