VIDEO „Dovada“ că Simona Halep s-a antrenat cu Andre Agassi şi Şteffi Graf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steffi Graf şi Andre Agassi
Steffi Graf şi Andre Agassi

Simona Halep a avut şansa de a se pregăti la Las Vegas cu două legende ale tenisului. Steffi şi Andre au câştigat împreună 30 de titluri de Grand Slam.

Sunt semne că soarele va răsări din nou pe strada Simonei Halep. De o săpttămână, jucătoarea noastră transpiră la Las Vegas, în căutarea formei de altădată.

Îi este alături antrenorul Darren Cahill, cel care a lipsit din loja Simonei la Doha şi la Dubai. Australianul este "vecin" în Las Vegas cu Andre Agassi şi Steffi Graf, Cahill fiind antrenorul care a făcut din Agassi cel mai vârstnic lider ATP. În virtutea acestei relaţii, Darren i-a rugat pe Andre şi pe Steffi să schimbe câteva mingi cu Simona Halep şi să îi ofere câte un sfat din vasta lor experienţă.

Steffi Graf are 22 de titluri de Grand Slam, e a doua cea mai titrată jucătoare din istoria tenisului din acest punct de vedere, în vreme ce Agassi are opt astfel de turnee în palmares.

O "bucăţică" din antrenament a fost filmată de reportera unui blog culinar, jucătoare amatoare de tenis. Ea a postat pe Twitter filmuleţul şi a spus că a asistat la un antrenament senzaţional, cu o varietate de lovituri din partea Simonei Halep.

Oh you know just watching @Simona_Halep practicing with @AndreAgassi and Steffi Graf #starstruck #Tennis pic.twitter.com/TOIknRf5h5— Shanna S (@PinaCocoblog) March 3, 2016
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite