VIDEO Doamne, ce a fost asta? Planeta fotbalului reacţionează după golul magnific al lui Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele finale ale celor două partide-tur din sferturile Ligii Campionilor aproape că au fost „eclipsate“ de „bijuteria“ starului portughez.

Cristiano Ronaldo are 119 goluri în Liga Campionilor, însă, cu siguranţă, marţi seara, la Torino, l-a dat pe cel mai frumos dintre ele!

Execuţia fotbalistului de 33 de ani l-a lăsat spectator pe Gianluigi Buffon şi i-a ridicat în picioare, inclusiv pe suporterii lui Juventus. Civilizaţi şi cu mult bun simţi, aceştia au aplaudat golul care a ridicat scorul la 2-0 pentru Real Madrid.

După meci, potrivit Digi Sport, reacţiile au curs în presa internaţională, Cristiano Ronaldo fiind elogiat de colegi, foşti fotbalişti, dar şi de jurnalişti din întreaga lume.

Ce s-a spus şi ce s-a scris despre golul lui Ronaldo?

Sergio Ramos (fundaş Real Madrid): Cristiano e într-o formă excepţională, sper să rămână la fel până la finalul sezonului. Golul a fost magnific, dar e rezultatul unei munci colective. E emoţionant să vezi că fanii adverşi te apreciază. Înseamnă că am făcut un meci bun şi că ne-au recunoscut valoarea. A fost o partidă completă pentru noi, totul a ieşit, aşa cum ne-am propus. Dar mai e o manşă, nu putem considera că suntem deja în semifinale.

Imagine indisponibilă

„As“ (ziar spaniol): De pe ce planetă ai venit? Spre suprinderea lui Butragueno, se dovedeşte că Ronaldo a devenit cel mai bun jucător al Realului, cel puţin în Europa, cu 14 goluri marcat în actuala ediţie a Ligii Campionilor şi 119 în eurocariera sa de până acum, ultima reuşită fiind plasată într-un muzeu al artei contemporane. El a extins festivalul de la Cardiff, din vara trecută, când Real a câştigat finala în faţa lui Juve, cu un alt meci de poveste. Real are jucători mai buni decât ai lui Juventus. Benzema e nesustenabil, iar Bale e al patrulea dintre ei. Moartea e deosebit de dulce cu tridentul BBC.

„La Gazetta delloo Sport“ (ziar italian): Toţi în picioare pentru Ronaldo! Juve demolată de Real: 3-0. Închideţi totul după un astfel de gol. E greu să mai aduci ceva în plus la cariera de până acum a lui Ronaldo, dar e foarte probabil ca el să mai găsească un loc special printre perlele sale pentru această execuţie magnifică.

Gary Lineker (fost internaţional englez): Am văzut multe la viaţa mea, dar asta îţi taie respiraţia!

VEZI SUPERGOLUL LUI RONALDO ŞI REACŢIA FANILOR ITALIENI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite