VIDEO Dinamo - CS U Craiova 2-2: Fotbal de înaltă clasă! Ultima fază a meciului le-a tăiat respiraţia spectatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Derby-ul etapei s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. La fel ca în precedenta întâlnire din campionat, cele două formaţii au oferit un spectacol de cinci stele, încheiat cu acelaşi rezultat: 2-2.

Dinamo s-a schimbat din temelii în pauza de iarnă, şi nu neapărat în bine, însă echipa lui Vasile Miriuţă a reuşit să smulgă un punct Craiovei pentru a spera, în continuare, la un loc de play-off.

Cu nou-veniţii Popescu, Monroy, Nistor şi Pesici în primul „11“, dar fără Torje, lăsat în afara lotului, roş-albii au fost conduşi de două ori pe teren propriu, însă de fiecare dată au reuşit să revină în joc. Scorul a fost deschis de Gustavo din penalty (22), după un penalty provocat de Popescu. Nemec a egalat (45+1) din pasa lui Pesici, dar, la reluare, tot Craiova a lovit prima, prin Bărbuţ (55). La acest scor, oltenii au irosit o şansă uriaşă de a face 3-1, iar ratarea i-a costat! Intordus în minutul 59, Daniel Popa, un alt transfer făcut în iarnă, a stabilit scorul final cu un gol înscris în minutul 86.

La ultimele secvenţe ale întâlnirii, Dinamo a dominat şi a avut şi ghinion! Nistor a zguduit bara porţii în prelungiri, spre disperarea fanilor dinamovişti. Roş-albii rămân în cursa pentru play-off, ocupând, momentan, locul 7, la egalitate de puncte cu Viitorul.

Dinamo şi Craiova se vor revedea în sferturile Cupei României, la 28 februarie, atunci când calificarea în semifinale se va decide într-o singură manşă pe terenul Craiovei.

Clasament play-off

1. FCSB 50p
2. CFR Cluj 49p
3. CS U Craiova 44p
4. Astra 38p
5. Botoşani 36p
6. Viitorul 35p

Duminică

Botoşani - Juventus Bucureşti 0-0
Dinamo - CS U Craiova 2-2

Luni

CFR Cluj - Concordia Chiajna 20.45

VEZI GOLURILE MECIULUI DINAMO - CS U CRAIOVA

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite