VIDEO CFR Cluj îşi contină marşul în Liga I: 2-0 cu Voluntari, a şasea victorie la rând pentru trupa lui Dan Petrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a trecut cu 2-0 de FC Voluntari în etapa a şaptea a Ligii I, cu două goluri marcate de Omrani şi Urko Vera în prima repriză.

CFR Cluj se menţine pe prima poziţie în campionat, după succesul cu 2-0 în faţa celor de la FC Voluntari. Omrani şi Urko Vera au marcat cele două goluri pentru echipa lui Dan Petrescu. 

A fost a şasea victorie la rând a echipei din Gruia şi totodată al şaselea meci în care echipa ardeleană nu primeşte gol! Practic, în afara de remiza din prima etapă 1-1 pe terenul celor de la FC Botoşani, clujenii au înregistrat doar succese la zero şi au un golaveraj excelent: 13-1. 

Omrani a deschis scorul în minutul cinci, după o pasă a lui Deac, iar Urko Vera a stabilit scorul final al partidei în minutul 37, după ce a reluat cu latul din faţa porţii o minge respinsă de portar.  

CFR Cluj: Vâtcă – Manea, Nascimento, Mureşan, Vlad – Hoban, Culio (Peteleu '85) – Omrani (Păun '62), Deac, Nistor – Urko Vera (Balde '82). Antrenor: Dan Petrescu

FC Voluntari: Petrariu – Maftei, Balaur, Popescu, Acsinte – Lazăr, Novac (Deac '46) – Ivanovici, Marinescu, Olteanu (Tudorie '46) – Voduţ (Pîrcălabu '85). Antrenor: Claudiu Niculescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite