VIDEO Caz tragic în Algeria: cel mai bun marcator al primei ligi a fost ucis pe teren, după un meci de campionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ebosse a înscris 17 goluri în ediţia trecută de campionat
Ebosse a înscris 17 goluri în ediţia trecută de campionat

Trăim într-o lume în care foarte multe animale sălbatice s-au deghizat în oameni. Din păcate, astfel de specimene ajung, de multe ori, pe stadioanele de fotbal şi provoacă episoade şocante, aşa cum a fost şi cel de sâmbătă seara.

Naţionala Algeriei a lăsat o impresie excelentă la Mondialul din 2014, însă huliganii din această ţară au „reuşit“ să pună o pată mare asupra campionatului intern.

Sâmbătă, au fost programate meciuri din etapa a doua a primei ligi. Pe arena „1 noiembrie 1954“ din Tizi-Ouzou, echipa locală, JS Kabylie a întâlnit USM Alger. La finalul celor 90 de minute, gazdele au fost învinse cu 2-1, însă rezultatul şi meciul în sine au fost umbrite de o tragedie.

În timp ce jucătorii celor două echipe se îndreptau spre tunelul care duce la vestiare, mai mulţi huligani din galeria celor de la JS Kabylie şi-au atacat jucătorii, aruncând în ei cu diverse obiecte. Atacantul camerunez, Albert Dominique Ebosse Bodjongo Dika (24 de ani), a fost lovit în cap. Imediat, a fost transportat la un spital, însă n-a mai putut fi salvat şi a decedat.

A fost golgheterul campionatului

Albert Ebosse marcase chiar singurul gol al celor de la JS Kabylie din penalty, în minutul 27. Ebosse evoluase, în Camerun, pentru Coton Sport FC, Unisport Bafang şi Douala AC. Apoi, în 2012, a semnat cu Perak FC (Malaysia), după care, în iulie 2013, a ajuns la JS Kabylie, în Algeria. 

În primul său sezon aici, a marcat 17 goluri în 30 de meciuri disputate în campionat, fiind cel mai bun marcator al primei ligi din Algeria. Tot în stagiunea trecută, Ebosse a disputat finala Cupei Algeriei cu JB Kabylie, pierdută de în faţa celor de la MS Alger după executarea loviturilor de departajare. 

VEZI ULTIMUL GOL MARCAT DE EBOSSE ŞI IMAGINI CU EL PE TARGĂ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite