VIDEO Boloni l-a bătut pe Rednic şi l-a şi ironizat: „Spune prostii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner i-a luat patru puncte din şase prietenului său în prima parte a campionatului belgian şi e pe val cu echipa sa.

Ladislau Boloni e la primul sezon în Belgia cu Antwerp şi, chiar dacă echipa sa a revenit în prima ligă după 13 ani în ligile inferioare, acest lucru nu se vede şi în rezultate.

Antwerp e printre revelaţiile campionatului şi, după 18 etape, ocupă locul 5 din 16 cu 28 de puncte, fiind la 13 puncte de liderul Club Brugge. Sâmbătă, elevii lui Boloni au învins Mouscron (1-0), formaţie pregătită de Mircea Rednic. 

Astfel, după egalul din 29 octombrie, 2-2 pe terenul celor de la Mouscron, Boloni a reuşit să-i ia patru puncte prietenului său, Mircea Rednic. Acesta traversează un moment greu în Belgia, în condiţiile în care trupa sa n-a mai înregistrat nicio victorie de la 23 septembrie!

După succesul de sâmbătă, Boloni a fost întrebat de reporter ce părere are că Rednic a declarat că un rezultat corect ar fi fost unul de egalitate.

„Cine a spus asta? Mircea Rednic? Nu-l cunosc. Spune prostii“, a spus, în glumă, Boloni. Nu e pentru prima dată când acesta îl tachinează pe Rednic. În octombrie, după partida terminată 2-2, asta s-a întâmplat în zona de interviuri:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite