VIDEO Înfrângerea cu Olanda nu e cel mai ruşinos episod din cariera lui Victor Piţurcă la echipa naţională. În 2008 s-a petrecut ceva şi mai umilitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă crede că poate redresa naţionala
Victor Piţurcă crede că poate redresa naţionala

Victor Piţurcă a fost pus la zid pentru această înfrângere contra Olandei, 0-4 la Amsterdam, dar acesta nu este cel mai umilitor episod din cariera lui Piţi la naţională.

Selecţionerul a trăit ceva şi mai urât în 2008, în timpul celui de-al doilea său mandat la echipa naţională. România a fost învinsă atunci acasă de Lituania, un adversar modest, cu 3-0, în chiar primul meci al tricolorilor după Campionatul European din 2008. A fost începutul declinului şi compromiterea aceelei campanii de calificare, pe parcursul căreia Piţurcă avea să fie demis. Dintre fotbaliştii care au jucat în acea partidă, doar Gabi Tamaş a jucat şi la Amsterdam, în vreme ce Goian, titular în 2008, a fost rezervă contra Olandei. La sfârşitul acelei partide, Piţi a acuzat atmosfera creeată în jurul naţionalei şi a dezvăluit că a vrut să plece după turneul final din Austria şi Elveţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite