VIDEO Victorie pentru Contra: 2-1 cu Sociedad, după două goluri în prelungiri reuşite de un fost jucător al Astrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Getafe a obţinut luni seară un succes mare, primul în deplasare în acest campionat, deşi era condusă în minutul 82 cu 1-0, de către Real Sociedad. Autorul „dublei“ din prelungiri, care a adus toate cele trei puncte echipei lui Cosmin Contra, este un fost mijlocaş al Astrei.

Partida de pe „Anoeta", de la San Sebastian, se anunţa drept una extrem de importantă pentru ambele echipe, aflate în partea de jos a clasamentului cu 7 puncte (Getafe), respectiv 5, Real Sociedad, după şapte etape. 

După o primă repriză în care oaspeţii au fost destul de periculoşi, dar fără vreo reuşită pe tabelă şi în care ambele echipe şi-au trecut în cont câte-o bară, în ultimele 12 minute s-au marcat trei goluri!

Hervias (82) a deschis scorul, iar Getafe părea că se întoarce la Madrid cu tolba goală. 

A ieşit însă la rampă Yoda, mijlocaşul care sezonul trecut a evoluat la Astra. 

Francezul a egalat în minutul 90, cu un şut superb, plasat, în diagonală, de la limita careului mare, apoi în prelungiri (90+3) a adus toate cele trei puncte pentru Getafe, cu o reluare simplă, din 8 metri! 

S-a încheiat 2-1 pentru gruparea antrenată de Contra, la primul succes în deplasare în acest campionat. 

Cu puţin timp înainte de startul partidei, preşedintele lui Getafe a răspuns în presa spaniolă speculaţiilor care-l dau pe antrenorul român printre favoriţii la preluarea postului de selecţioner al României, după plecarea lui Piţurcă. 

„Mai avem doi ani de contract,  nu se pune problema ca şi Cosmin Contra să plece“, a declarat Angel Torres.

Karim Yoda (25 de ani), un mijlocaş francez de origine ivoriană, a evoluat sezonul trecut la Astra (21 de meciuri în Liga I şi două goluri)

Citeşte şi

Contra: "Eu nu vin secundul lui Anghel Iordănescu. Dacă vin, o să fiu principal şi doar dacă mi se acceptă nişte condiţii"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite