Victor Piţurcă recunoaşte acuzaţiile suporterilor: „Am greşit... Poate e normal să-mi ceară demisia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României FOTO Cosmin Iftode
Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României FOTO Cosmin Iftode

Înfrângerea suferită marţi de România în faţa Turciei a atras o mulţime de critici la adresa selecţionerului Victor Piţurcă, acesta recunoscându-şi greşelile din meciul de pe Arena Naţională.

Reacţiile antrenorului şi fotbaliştilor Turciei după victoria în faţa României

„Am pierdut cea de-a doua bătălie. Băieţii ştiau că întâlnim o echipă extrem de motivată şi nu şi-au revenit complet fizic şi psihic. Multele greşeli neforţate ne-au făcut să pierdem acest joc. Chiricheş a greşit la primul gol, Burak nu avea voie să dea de acolo. Am avut şi noi perioade bune, dar fotbalul se joacă pe goluri. Dacă nu înscrii, nu poţi obţine puncte. Am greşit şi eu că am băgat în teren jucători care nu au evoluat. Am observat imediat că Marica nu este la forma fizică de la meciul cu Ungaria. Avea anumite sarcini de care nu se putea achita. Torje a pierdut nişte mingi singur. S-a poziţionat greşit la centrarea lui Erkin şi singur în careu a greşit finalizarea. Suntem la mâna rezultatelor. 

Cornel Dinu: „Am fost ciolan cu fasole. Stancu a intrat deja în legea eutanasierii“

Acum patru zile eram favoriţi la baraj, dar acum avem şansa a treia. Cu toate acestea se poate întâmpla orice. De sperat mai sperăm. Pentru ambele echipe este foarte greu să câştige etapa viitoare, Turcia în Estonia şi Ungaria în Olanda. Sunt supărat pentru că suntem la mâna celorlalte rezultate. Dar nici şansa nu a fost de partea noastră. Am avut două bare, penalti, pentru că din zece arbitri opt dădeau lovitură de pedeapsă, iar în minutul 93 Goian a ratat singur, singurel din 7 metri. Stancu a avut o evoluţie bună astăzi, s-a luptat chiar dacă nu a avut realizări. Lipsa lui Borceanu a fost destul de importantă. Ambii mijlocaşi centrali nu au jucat la patrametri optimi. Nu am nimic cu imaginaţia şi cu devierile cu călcâiul făcute de Maxim, dar să fie în scop tactic şi mingea să ajungă la jucătorii noştri. Dacă nu primeam al doilea gol cred că publicul ne apaluda. Le mulţumesc că au fost alături de noi. Au venit cu entuziasm şi îmi pare rău pentru ei. Poate e normal să se ceară demisia, dar nu ştiu dacă mi-au cerut-o mie“.

Gheorghe Hagi despre înfrângerea suferită de „tricolori“ în meciul cu Turcia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite