Veste proastă pentru handbalul nostru. Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii, trece prin momente dificile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a câştigat medaliile de bronz la Campionatul Mondial de Handbal feminin din Danemarca şi graţie evoluţiei de excepţie a Cristinei Neagu, care a fost ea mai bună jucătoare din lume în 2015.

Acum însă, Cristina Neagu traversează o perioadă dificilă, lucru dezvăluit chiar de selecţionerul naţionalei noastre, suedezul Thomas Ryde. "Acum zece zile am vorbit cu ea şi m-a pus pe gânduri. Mi-a spus că este demoralizată, că parcă nu o mai ascultă corpul, este accidentată şi joacă în continuare şi meciurile de Champions League", a spus Ryde pentru Dolce Sport.

Partea bună pentru Neagu este stabilitatea de la club. Selecţionerul a felicitat-o pentru alegerea de a-şi prelungi contractul cu Buducnost.

"Nu este o alegere bună sau vreo mare realizare să schimbi echipele foarte des. Este foarte bine că a continuat în Muntenegru şi îi ţin pumnii în continuare. Dar se vor lupta serios cu echipa din Ungaria şi cu CSM Bucureşti", a mai afirmat Ryde.

Turneul preolimpic are loc între 18 şi 20 martie şi se desfăşoară în Danemarca, iar România este în grupă cu ţara gazdă, Muntenegru şi Uruguay. La Rio vor ajunge doar primele două clasate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite