Veste bună pentru echipa naţională! Costel Pantilimon a fost, în premieră, integralist la Sunderland

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul Costel Pantilimon a fost pentru prima oară în acest sezon titular în poarta lui Sunderland, ceea ce ar putea reprezenta un mare avantaj pentru echipa naţională, în contextul în care celălalt portar, Ciprian Tătăruşanu, este mai mereu rezervă la Fiorentina.

Antrenorul lui Sunderland, Gus Poyet, nemulţumit de evoluţia slabă a celuilalt portar, Vito Manone, din etapele precedente, i-a dat în sfârşit credit lui Costel Pantilimon. Românul a fost pentru prima dată titular la Sunderland în Premier League în partida jucată în deplasare cu Crystal Palace şi câştigată de oaspeţi cu 3-1.

“A fost o decizie foarte dificilă şi am avut multe, multe motive. Nu e plăcut când ai ghinion, dar Costel a venit în club cu ideea de a juca şi a aşteptat şansa lui. Îmi place cu adevărat Vito, a fost uimitor, dar când ai o serie proastă în poartă, plăteşti preţul.”, a declarat Gus Poyet înaintea partidei cu Crystal Palace.

Pantilimon nu a avut prea mult de lucru în poarta lui Sunderland în acest meci, având însă ghinion la golul încasat, care a fost, de fapt, un autogol. Cu acest succes, echipa românului urcă pe locul 15 în clasament, cu 11 puncte la activ.

Acesta a fost doar al treilea meci oficial jucat de Pantililon pentru Sunderland. Până acum, românul jucase doar în două partide din Cupa Ligii, una câştigată cu 3-0 în faţa lui Birmingham, iar a doua pierdută cu 1-2 contra lui Stoke City.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite