US Open 2015. Maria Şarapova se retrage din ultimul Grand Slam al anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Sarapova. FOTO AP
Maria Sarapova. FOTO AP

Jucătoarea de tenis Maria Şarapova a anunţat duminică noapte că se retrage din turneul de la US Open, ultimul de Grand Slam al anului, informează Reuters.

„Din nefericire nu voi fi capabilă să concurez în acest an la US Open. Am făcut tot ce a fost posibil să fiu pregătită, dar pur şi simplu timpul nu a fost de ajuns. Tuturor uimitorilor mei fani, mă voi întoarce în turneele din Asia în câteva săptămâni şi sunt încrezătoare că voi termina anul sănătoasă şi puternică”, a scris Şarapova pe contul personal de Twitter.

Sportiva născută în Rusia, numărul 3 mondial şi cap de serie numărul trei la Flushing Meadows urma să joace luni cu Daria Gavrilova, din Australia, numărul 39 WTA.

În vârstă de 28 de ani, Sharapova n-a mai jucat niciun meci de la Wimbledon, acuzând o accidentare la genunchi. Ultima sa confruntare pe un teren de tenis a avut loc în meciul împotriva Serenei Williams, îns semifinalele de la Wimbledon.  

Este pentru a doua oară în ultimii trei ani când Şarapova, campioană la US Open în 2006, se retrage din competiţia pentru câştigarea ultimului Grand Slam al anului. 

Daria Kasatkina, tot o rusoaică, va fi cea care va juca în locul Şarapovei pe tabloul principal, din postură de luky loser în calificări.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite