Universitatea Craiova în faliment: cea mai iubită echipă din provincie se va vinde pe bucăţi. Ce va fi scos la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu a refuzat asocierea cu Primăria pentru a salva Ştiinţa. Acum, după ce Tribunalul Braşov a oficializat „moartea“ clubului, el va fi obligat să facă o serie de mutări pe care nu şi le-ar fi dorit.

Universitatea Craiova a intrat în faliment, întrucât planul de reorganizare de aprobarea căruia are nevoie orice societate aflată în insolvenţă n-a fost validat de un judecător sindic. 

Datoriile Ştiinţei sunt uriaşe şi, printre ele figurează o despăgubire de şapte milioane de euro, care ar trebui să-i fie dată lui Victor Piţurcă. Cum Mititelu n-a putut prezenta soluţii de finanţare viabile pentru a stinge datoriile, Tribunalul Braşov a băgat Universitatea în faliment.

De acum, conform procedurilor legale, bunurile Universităţii vor fi scoase la licitaţie, iar din sumele obţinute se va plăti o parte din datoriile clubului. Drept urmare, Mititelu va fi nevoit să vândă palmaresul şi sigla clubului şi nu e exclus ca aceste bunuri să ajungă la CS U Craiova, adică gruparea condusă de primarul Olguţa Vasilescu.

CITEŞTE ŞI:

*Zi neagră pentru fotbalul românesc: Universitatea Craiova a intrat oficial în faliment. Ce urmează pentru Ştiinţa

*Reacţii dure după ce Universitatea Craiova a intrat în faliment. Balaci: „Lumea o să-l ia pe Mititelu la pietroaie“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite