Se prăbuşeşte Universitatea Craiova, echipa finanţată de Mititelu: Balaci a povestit ce urmează pentru Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul care a scris istorie în Bănie, la Craiova Maxima, a vorbit despre un scenariu înfiorător pentru cea mai iubită echipă a Olteniei.

Într-un moment în care există un război din ce în ce mai intens între Universitatea Craiova, finanţată de Adrian Mititelu, şi CS U Craiova, formaţia susţinută de Olguţa Vasilescu, Ilie Balaci a pus gaz pe foc.

Pe lângă faptul că e curtat din ce în ce mai intens de CS U, omul care a ridicat tribunele în picioare, ca fotbalist, a dezvăluit că gruparea patronată de Mititelu are şanse mici de a ajunge în Liga I, deşi se află pe locul 4 în B2, care duce în play-off-ul pentru promovare.

Ce a spus?

„E greu de crezut că FC U Craiova va continua din primăvară. Am vorbit cu Napoli (n.r. – antrenorul echipei) şi mi-a spus că a pleacat acasă fără niciun leu şi nu ştiu dacă se mai întoarce. La fel şi jucătorii. Nu se ştie cîţi se vor întoarce! Dar vor fi alţii care vor fi minţiţi. Hai să facem un scenariu…FC U Craiova ajunge în play-off şi decât să ajungă în Liga I, pentru că e clar că nu au bani să evolueze în primul eşalon, termină pe locul trei şi ajută alte echipe. Aşa se face rost de bani“, a spus Balaci la „Fanatik“.

Mititelu: „O prostie“

Auzind afirmaţiile făcute de Balaci, Adrian Mititelu a reacţionat prompt. „E o prostie asemănătoare driblingurilor lui, scurte şi rapide. Balaci se ocupă să spună prostii pe bandă rulantă. Eu nu vorbesc de jucătorul Balaci, dar nu poţi să vorbeşti în necunoştinţă de cauză. Sunt neadevăruri! Nu e corect faţă de clubul la care a jucat să spui prostii la orice oră doar pentru că eşti Balaci. Lumea nu stă în mine sau în Balaci! Nu înseamnă că Balaci e Dumnezeu! Nu are habar ce spune. Nimeni nu-l iubeşte pe Balaci, aşa cum o fac eu! Dacă cei de la CS U Craiova au bani, nu înseamnă că au şi dreptate. Dacă Dragomir şi Sandu mi-au luat banii, ce să fac?“, a spus Mititelu.

CLICK AICI PENTRU A AFLA DE CE BALACI N-A ACCEPTAT OFERTA LUI CS U CRAIOVA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite