Ungurii jubilează înainte de meciul cu România: „Problemele lor fac să crească şansele noastre la Bucureşti!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

Jurnaliştii maghiari de la cel mai mare cotidian de sport din ţara vecină, Nemzetisport, au remarcat problemele cu care se confruntă Victor Piţurcă în compartimentul defensiv înainte de meciul direct, situaţie care îi face pe unguri să spere la un rezultat bun pe Arena Naţională.

Victor Piţurcă are mari bătăi de cap înainte de partida cu Ungaria, din 11 octombrie. Selecţionerul României nu poate conta pe Gabi Tamaş, accidentat, pe Marica, suspendat, în vreme ce alţi jucători convocaţi de principiu nu au meciuri în picioare. Este vorba de internaţionalii Raţ şi Goian, care evoluează în Grecia, acolo unde etapa programată weekendul viitor nu se va disputa din cauza unei decizii a guvernului grec, care a suspendat campionatul ca urmare a decesului unui suporter elen.

Pe lista jucătorilor fără meciuri în picioare se adaugă şi Florin Gardoş, Vlad Chiricheş, Costel Pantilimon şi Ciprian Tătăruşanu, 

Problemele cu care se confruntă România au fost surprinse de maghiari. Jurnaliştii de la Nemzetisport scriu că jucătorii români vor veni la lot "fără să fi evoluat la echipele de club".

"Costin Lazăr n-are echipă, Florin Gardoş, Vlad Chiricheş şi Pantilimon joacă puţin sau deloc în Anglia, la fel Tătăruşanu în Italia. Iar Gabriel Tamaş şi-a rupt ligamentele încrucişate şi a ieşit din calcule. E cea mai mare pierdere pentru români. Situaţia în tabăra românilor e departe de a fi ideală. Problemele din apărarea lor fac să crească şansele noastre la Bucureşti", scriu ziariştii maghiari, citaţi de Gazeta Sporturilor.

România-Ungaria se va juca pe 11 octombrie, pe Arena Naţională, meciul urmând să fie transmis în direct de TVR 1 de la ora 19.00. România a câştigat primul meci din grupa F, 1-0 cu Grecia, în vreme ce Ungaria a pierdut cu 1-2, acasă, meciul cu Irlanda de Nord.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite