Cum a fost posibilă victoria cu Ungaria: Valentina Elisei a dezvăluit un moment emoţionant care a avut loc, atunci când fetele au ieşit la încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentina Elisei
Valentina Elisei

Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici au obţinut un rezultat remarcabil, însă acesta a ţinut mai puţin de tactică şi mai mult de modul extraordinar în care ele s-au motivat.

Cristian Gaţu a povestit despre comportamentul indecent al fanilor maghiari, joi seară, în timpul meciului România – Ungaria de la Mondialul de handbal feminin. Totuşi, manifestările lipsite de fair-play ale maghiarilor au avut un efect pozitiv asupra tricolorelor.

„Când am intrat în sală, la încălzire, şi am văzut tribunele pline de unguri, toate fetele ne-am strâns şi ne-am îndârjit şi mai mult. Ne-am motivate când am văzut că ai noştri sunt mai puţini“, a declarat Valentina Elisei Ardean pentru „Gazeta Sporturilor“.

Voina: „Nu ştiu dacă am jucat ce trebuia“

Faptul că factorul psihologic a contat mai mult în victoria cu Ungaria a fost confirmat şi de fostul antrenor al naţionalei, Radu Voina.

„E o victorie foarte importantă, a fost o seară mare. Să rămânem, totuşi, modeşti, am câştigat în faţa unui adversar care ne e inferior. Nu ştiu dacă am jucat chiar aşa cum trebuie, din punct de vedere tehnico-tactic. Să nu uităm însă că am preluat conducerea în minutul 50, ceea ce e cam rar la echipa naţională a României“, a spus Voina la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite