Şi fotbaliştii s-au bucurat pentru handbaliste: mesajul lui Marica după victoria superbă cu Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Vârful celor de la Getafe a marcat, în septembrie, în victoria spectaculoasă de pe „Arena Naţională“, scor 3-0, cu trupa maghiară. Joi seară, el a trăit cu sufletul la gură confruntarea dintre naţionalele de handbal feminin ale celor două ţări.

România a trecut de Ungaria în cel de al patrulea meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin, găzduit de Serbia. 

Pe lângă un adversar puternic, care a pornit cu prima şansă, fetele lui Tadici au avut de înfruntat şi o atmosferă ostilă din partea tribunelor. Preşedintele federaţiei, Cristian Gaţu, a povestit, la final, despre comportamentul jalnic al fanilor maghiari.

Importanţa meciului de joi seară l-a îndemnat până şi pe Ciprian Marica să urmărească partida, în condiţiile în care, la aceeaşi oră, erau în desfăşurare multe partide de fotbal din grupele Ligii Europa. 

Internaţionalul român a trăit însă, alături de fetele pregătite de Tadici, emoţiille unui meci mare. La final, Marica a postat următorul mesaj pe o reţea de socializare: „România – Ungaria 21-17 la CM de handbal. Felicitări fetelor, m-aţi făcut din nou mândru că sunt român! Hai România! Strigăm împreună pentru ele?“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite