Ungaria - România, vineri, ora 21.45, tricolorii au ajuns la Budapesta, fiind preluaţi direct de pe pista aeroportului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii şi stafful naţionalei României, împreună cu mai mulţi membri ai lotului care au participat la EURO 1984, au ajuns la Budapesta.

Naţionala României a ajuns la Budapesta, fiind preluată de autocar direct de pe pista aeroportului şi transportată la hotel. 

Înainte de plecarea spre Ungaria s-au oferit şi câteva scurte declaraţii

Anghel Iordănescu, selecţioner România: Suntem încrezători, dorim foarte mult să avem o prestaţie bună. În cele două meciuri, cu Ungaria şi Grecia. s-ar putea decide soarta victoriei. Atmosfera poate să fie caldă sau rece, în funcţie de joc.

Răzvan Burleanu, preşedinte FRF: Suntem foarte încrezători şi obiectivul nostru este victoria, trebuie să avem o mentalitate de învingători

Pe 4 septembrie, de la ora locală 20:45 (21:45 în România), ”tricolorii” vor juca pe Groupama Arena în faţa Ungariei, iar pe 7 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, elevii lui Anghel Iordănescu vor întâlni selecţionata Greciei. 

Echipa probabilă a României pentru meciul de vineri: Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, Moţi, Raţ - Prepeliţă, Hoban - Adi Popa, Sânmărtean, Chipciu - Keşeru.

Mihai Pintilii e suspendat şi poate fi utilizat doar în meciul cu Grecia de luni/ 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite