Ungaria-România: atacantul numărul 1 al naţionalei explică de ce va rata partida de vineri şi îi dă un sfat tactic lui Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul ar fi dorit să-l aibă pe Ciprian Marica pe teren, la Budapesta, atunci când România va înfrunta Ungaria (ora 21.30, TVR 1). În schimb, vârful lui Schalke va fi în faţa televizorului.

Accidentat la un antrenament al echipei sale de club, la 29 ianuarie, Ciprian Marica nu s-a refăcut pentru „dubla“ cu Ungaria (22 martie) şi cu Olanda (26 martie) din preliminariile Mondialului din 2014. 

Fotbalistul de 27 de ani a explicat situaţia sa şi motivul pentru care n-a fost inclus în lotul primei reprezentative de Victor Piţurcă. 

„Eu am lipsit de pe teren 6 săptămâni, nu m-am refăcut complet, şi am considerat să las locul cuiva, care poate ajuta naţionala mai bine decât mine. Nu pot să spun cine va juca în locul meu, dar cred că jucătorii de viteză au prioritate, pentru că echipa naţională s-a bazat tot timpul pe un joc de contraatac“, a spus Marica la Dolce Sport.

Meciul cu Ungaria e cel mai important, pentru că ne jucăm şansele de calificare. Sunt sigur că domnul Piţurcă va pregăti jocul foarte bine şi, la ora jocului, băieţii vor şti totul despre Ungaria. Ciprian Marica atacant Schalke  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite