Ungaria - România / Un maghiar nemulţumit: „Au dat două goluri norocoase, dar noi am fost mai buni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamás Hajnal, nemulţumit de rezultatul meciului Ungaria - România FOTO www.telesport.hu
Tamás Hajnal, nemulţumit de rezultatul meciului Ungaria - România FOTO www.telesport.hu

Ungaria - România / Remiza reuşită de România în prelungirile partidei de la Budapesta l-a nemulţumit pe Tamás Hajnal, care nu consideră că rezultatul e echitabil.

„Nu a fost corect ce s-a întâmplat, noi am fost mai buni. Am avut şanse mai mari de a marca, iar România a înscris două goluri norocoase. Şansele de calificare rămân intacte, mergem în Turcia şi sperăm să scoatem puncte. Sunt sigur că putem bate România la meciul retur“, a declarat Tamás Hajnal pentru DolceSport.

În vârstă de 32 de ani, maghiarul joacă în Germania din anul 1998, perioadă în care a evoluat pentru Kaiserslautern, Karlsruher SC, Dortmund şi Stuttgart, iar între 2004 şi 2006 a fost legitimat la formaţia belgiană Sint Truidense.

„Tricolorii“ lui Victor Piţurcă au remizat vineri pe stadionul „Ferenc Puskás“ (2-2), după ce au fost conduşi de două ori de Ungaria. În rândul marcatorilor români şi-au trecut semnătura Adrian Mutu (68' penalti) şi Alexandru Chipciu (90+2), în timp ce pentru maghiari au înscris Vilmos Vanczák (16') şi Balázs Dzsudzsák (71' penalti).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite