Ungaria-România / E optimist Maxim: „Luăm şase puncte cu Ungaria şi Olanda“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Maxim are patru convocări la echipa naţională pentru care a marcat un gol FOTO Mediafax
Alexandru Maxim are patru convocări la echipa naţională pentru care a marcat un gol FOTO Mediafax

Mijlocaşul lui Stuttgart, Alex Maxim, convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru „dubla“ cu Ungaria şi Olanda din preliminariile Cupei Mondiale, nu concepe ca tricolorii să nu câştige ambele meciuri de pe 22 şi 26 26 martie.

Alexandru Maxim, o prezenţă constantă în echipa naţională din toamna lui 2012 încoace, este foarte optimist în privinţa meciurilor decisive pe care România le va juca cu Olanda şi Ungaria în următoarea săptămână.

„Trebuie să mergem încrezători la Budapesta. Putem obţine o victorie pentru că echipa noastră este mai valoroasă, iar asta trebuie să demonstrăm în teren. Este cel mai important meci. Dacă vrem să ne calificăm, atunci este decisiv acest meci. Va trebui să mergem cu o mentalitate pozitivă pentru că este necesar să obţinem un rezultat bun. Dar, chiar dacă, Doamne-fereşte, nu vom obţine un rezultat bun acolo, nu înseamnă că noi nu mai avem şanse la calificare. Personal, cred că luăm şase puncte în meciurile cu Ungaria şi Olanda, dar şi patru ar fi excelente”, a spus plin de optimism Alexandru Maxim.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite