Una dintre rivalele Simonei Halep şi-a declarat public homosexualitatea. După care s-a sărutat cu iubita ei în direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johanna Larsson
Johanna Larsson

Una dintre jucătoarele din circuitul WTA a decis să spună adevărul şi a dezvăluit că este lesbiană, ba chiar şi-a prezentat şi iubita.

Este vorba despre suedeza Johanna Larsson, 29 de ani, care acum se află pe locul 80 în lume, şi a cărei cea mai bună clasare a fost locul 45 WTA, ocupat în septembrie anul trecut. 

Johanna, care în urmă cu o lună a fost eliminată de Ana Bogdan, la turneul de la New Haven, a acceptat să spună adevărul în faţa camerelor de luat vederi, precizând că până acum a ţinut ascuns acest lucru, deoarece s-a temut de reacţia sponsorilor din tenis.  Iubita Johannei este o jucătoare de golf, Amanda Strang.

Johanna Larson este singura jucătoare activă din circuitul WTA care şi- a recunoscut public orientarea sexuală, însă nu e singura lesbiană din tenis. Martina Navratilova, Amelie Mauresmo, Billie Jean King, Cassey Dellaqua, Rennae Stubs sunt cele mai cunoscute dintre ele.

Celebra fostă jucătoare australiană Margaret Court, câştigătoare a 24 de Grand Slamuri, a declarat anul acesta că lumea tenisului este plină de lesbiene „Tenisul este plin de lesbiene. Şi atunci când jucam eu erau vreo două, dar acelea le-au dus pe cele tinere la petreceri şi în alte părţi şi astfel fenomenul s-a propagat. Acum sunt peste tot”, a declarat Margaret Court la Vision Christian Radio, un post de radio creştin din Australia.

Johanna Larsson şi Simona Halep s-au întâlnit de trei ori în WTA, suedeza câştigând două meciuri, iar Simona unul. Anul acesta Irina Begu a eliminat-o pe Johanna Larsson la Mastersul de la Madrid.

Vezi AICI imagini cu Johanna Larsson şi iubita ei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite