Un suporter al Rapidului din Basarabia a cumpărat opt abonamente: „N-ajungem noi la meciuri, dar ajutăm clubul!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Plămădeală face parte din Plutonul Rapidiştilor Basarabeni FOTO FCRapid.ro
Dumitru Plămădeală face parte din Plutonul Rapidiştilor Basarabeni FOTO FCRapid.ro

Un basarabean a bătut la porţile Grantului pentru a duce abonamente conaţionalilor săi! Giuleştenii primesc cereri din toate colţurile Europei de la suporteri care vor astfel să sprijine echipa.

Rapid nu trece prin momente faste, dar la capitolul imagine loveşte din plin, chiar dacă echipa se află în liga a II-a. Brandul Rapid se pare că încă vinde bine. 

Ideea oficialilor giuleşteni de a oferi abonamente românilor din străinătate se bucură de un real succes, chiar dacă anunţul a fost postat cu puţin timp în urmă pe site-ul oficial al clubului.
“Este incredibil cât de iubită rămâne Rapid, chiar dacă trece prin moment grele. Suporterii noştri sunt pretutindeni. Am primit cereri de abonamente din Spania, Anglia, Germania, Italia şi chiar din SUA. Sunt oameni care conştientizează că poate nu vor ajunge la niciun meci în acest sezon, dar vor să îşi arate devotamentul faţă de club cumpărând abonamente. Nu avem un sistem de vânzare online bine pus la punct. Trimitem abonamentele prin poştă, curierat, sau prin porumbei călători dacă este nevoie. Important e ca abonamentele să ajungă la destinatar. Cu astfel de suporteri, credeţi-mă, Rapid nu moare!”, a afirmat entuziasmat Lucian Ionescu, directorul de imagine al grupării giuleştene.


Moldova şi-a trimis mesager!

Dumitru Plămădeală e rapidist convins. A venit din Basarabia pentru a procura abonamente pentru el şi pentru gruparea din care face parte denumită sugestiv Plutonul Rapidiştilor Basarabeni. A cumpărat opt abonamente şi aşteaptă nerăbdător meciul cu Farul de sâmbătă seară (ora 21.00, TVR 1). “Este minunat că mă aflu în Giuleşti! Abia aştept meciul şi apoi să le duc abonamentele fraţilor mei rapidişti de acasă. Pentru noi este greu să venim, nu neapărat din cauza dinstanţei, cât a garanţiei financiare pe care trebuie să o lăsăm la graniţă. Oricum, Rapid este o echipă foarte iubită în Basarabia”, a declarat rapidistul de peste Prut.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite