Un scandal de lesbianism zguduie sportul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Homosexualitatea este un fenomen din ce în ce mai des întâlnit în sport FOTO Shutterstock
Homosexualitatea este un fenomen din ce în ce mai des întâlnit în sport FOTO Shutterstock

Alina Dobrin, fosta componentă a naţionalei de handbal feminin a României, este acuzată de soţul ei, Robert Păcuraru, că are o relaţie cu o persoană de sex feminin. Din acest motiv, bărbatul a intentat acţiunea de divorţ de actuala jucătoare a lui CSM Bucureşti.

Alina Dobrin Păcuraru (36 de ani), care joacă în acest moment la CSM Bucureşti a fost citată la Judecătoria Sectorului 6 din Bucureşti în procesul de divorţ intentat de soţul ei. Robert Păcuraru (35 de ani) vrea să se despartă de soţia pe care o acuză că are o relaţie secretă cu o altă persoană de sex feminin.

„Pârâta a creat în sufletul nostru (n.r. al soţului şi al copilului) un sentiment de dezamăgire în sensul că a fost prinsă în fapt când întreţinea relaţii intime cu o persoană de sex feminin. Noi am crezut că aceasta îşi va reveni, dar minorul mi-a spus că ea continuă să o aducă în patul nostru pe respectiva, făcând aceleaşi lucruri”, a spus soţul Alinei Dobrin în cererea de divorţ, conform Prosport.

Până acum nu se ştie cine este partenera Alinei Dobrin, dar o colegă de-a ei de la CSM Bucureşti este bănuită.
„Am tot bănuit că există un el, un el, un el, am tot întrebat. Am tot încercat să aflu de la ea, dar nu s-a putut. Şi aşa s-a ajuns să aflu alte lucruri. Ştia multă lume despre relaţia ei, doar eu nu ştiam. Surprize, surprize! Eu aflu mereu ultimul”, a spus Robert Păcuraru dezamăgit de comportamentul soţiei sale, potrivit aceleiaşi surse.

„Mă şochează lucrurile astea. Adică, mă aşteptam. Voi trebuie să probaţi foarte bine pentru că va urma un proces lung pentru toată lumea”, a sunat ameninţarea Alinei Dobrin la auzul acuzaţiilor care i se aduc, atât de către soţul ei, cât şi de către presă.

Alina Dobrin a jucat 154 de meciuri pentru naţionala României şi a marcat 418 goluri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite