Un român a fost nominalizat la "All Star Team-ul" Ligii Campionilor la handbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o perioadă în care handbalul masculin românesc suferă vizibil, un român a reuşit să fie nominalizat la "All Star Team-ul" Ligii Campionilor.

Jucătorul naţionalei, Valentin Ghionea, care evoluează la Wisla Plock, este nominalizat în All Star Team din Liga Campionilor, la titlul de cea mai bună extremă dreaptă.

Potrivit anunţului EHF, la cea de-a treia ediţie a All Star Team au fost nominalizaţi jucători de la 19 cluburi, de 17 naţionalităţi, câte cinci pentru titlul cel mai bun portar, cea mai bună extremă stânga, cel mai bun inter stânga, cel mai bun centru, cel mai bun pivot, cel mai bun inter dreapta, cea mai bună extremă dreapta, cel mai bun apărător, cel mai bun tânăr jucător (sub 23 de ani) şi cel mai bun antrenor.

Între handbaliştii nominalizaţi se află şi conaţionalul nostru Valentin Ghionea, care joacă în Polonia şi concurează pentru titlul de cea mai bună extremă dreaptă. Ghionea va concura cu slovenul Dragan Gajic (Montpellier), croatul Zlatko Horvat (Zagreb),  spaniolul Victor Tomas (Barcelona) şi neamţul Patrick Groetzki (Rhein-Necar Löwen).

Jucătorii vor fi aleşi în All Star Team pe baza voturilor fanilor, începând din 24 mai şi până la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, programat în 30-31 mai, la Koln.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite