Un parior englez a câştigat aproximativ 33.000 de euro, după ce Leicester City a cucerit titlul în Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un parior englez a câştigat 26.500 de lire sterline (aproximativ 33.000 de euro), după ce echipa sa favorită, Leicester City, a cucerit titlul de campioană în Anglia.

Levi Taylor, în vârstă de 24 de ani, suporter al formaţiei Leicester City, a înregistrat trei pariuri la începutul sezonului, unul că favoriţii câştigă titlul, altul că termină în primele patru şi ultimul că se clasează între primele şase. 

"Este fantastic, acest lucru mi-a schimbat viaţa. Mi-am achitat împrumutul pentru maşină, am rezervat o vacanţă în Grecia şi urmează să dau un avans pentru o casă în care să mă mut cu logodnica mea Adele Dare. Rămân îndatorat jucătorilor şi lui Claudio Ranieri", a declarat Levi Taylor. Casele de pariuri din Marea Britanie vor trebui să plătească aproximativ 15 milioane de lire sterline, după ce Leicester City a câştigat titlul în Premier League. Echipa Leicester City a câştigat campionatul Angliei pentru prima oară în istorie, după ce Tottenham Hotspur a remizat, scor 2-2, cu Chelsea Londra, în etapa a XXXVI-a a Premier League. Cu două etape înainte de finalul sezonului, Leicester City are 77 de puncte, iar Tottenham, care a remizat cu Chelsea, are 70 de puncte, a relatat news.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite