Un nou contracandidat pentru Gică Popescu la FRF? Gheorghe Chivorchian se gândeşte să participe la alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Răzvan Burleanu a fost primul contracandidat al lui Gică Popescu la alegerile Federaţiei Române de Fotbal, un nou nume a apărut în acest context.

Gheorghe Chivorchian a mărturisit că ia în calcul să candideze pentru preluarea „frâielor“ Federaţiei Române de Fotbal. „Mă bucur că prieteni de-ai mei se gândesc la mine şi spun că voi candida, dar când mă voi hotărî îi voi anunţa pe ei şi pe toată lumea. Mă gândesc tot mai serios să candidez la şefia Federaţiei. Cred că am acumulat destulă experienţă în fruntea cluburilor. Dar trebuie să mai analizez, să văd care sunt posibilităţile. 

Trebuie convins electoratul. Dar dacă electoratul ar fi citit programele celor de la Ligă, altul ar fi fost rezultatul. Trebuie văzut şi cu ce program vin ceilalţi, cu ce sprijin. Când vorbeşti de sport, în general, trebuie să ai sprijinul politicii, nu doar unui partid sau altul. Dacă nu e toată lumea alături de sport, nu vei avea de câştigat. Eu am avut discuţii cu prieteni medici şi le-am spus că atunci când se va investi în sport, vor dispărea multe paturi în spitale“, a declarat fostul preşedinte al Ceahlăului Piatra Neamţ şi Poli Timişoara pentru Sport Total FM.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Primele declaraţii date de Mircea Sandu după ce România a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia

Răzvan Burleanu, candidat la alegerile FRF: „Gică Popescu a falimentat toate proiectele în care a fost implicat“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite