Un fotbalist dorit de Steaua a semnat cu Inter Milano şi îi calcă pe urme lui Chivu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Popa va juca pentu Inter Milano FOTO gsp.ro
Răzvan Popa va juca pentu Inter Milano FOTO gsp.ro

Răzvan Popa, jucător care şi-a făcut debutul în primul eşalon românesc la vârsta de 15 ani, va evolua pentru Inter Milano în următoarele cinci sezoane, mutare pentru care Sportul Studenţesc va încasa 250.000 de euro.

Răzvan Popa, un fotbalist în vârstă de 17 ani, a semnat cu Inter Milano, potrivit „Prosport“. Mijlocaşul a fost aproape de a renunţa la fotbal în urmă cu trei ani, din cauza faptului că nu reuşise să se integreze la juniorii Stelei. Prin transferul său la gruparea italiană, fotbalistul de 17 ani devine al şaselea român care a semnat pentru gruparea din Milano, după Adrian Mutu, Ianis Zicu, Cristi Chivu, Cristian Daminuţă şi Denis Alibec.

Încă din vara trecută, Răzvan Popa a intrat în atenţia a două mari echipe, Chelsea Londra şi Inter Milano, aceasta din urmă asigurându-şi acum serviciile tânărului fotbalist. „Plec la Inter, dar nu vreau să vorbesc mai multe deocamdată. Ştiu că viaţa mea se va schimba şi sper să mă ridic la înălţimea aşteptărilor“, a declarat jucătorul pentru aceeaşi sursă.

În urma sumei de bani pe care clubul din Regie o va încasa, „studenţii“ au motiv să spere la achitarea parţială a restanţelor salariale. „Am auzit şi noi de transferul lui Popa, ne bucurăm de două ori. În primul rând pentru el, şi în al doilea rând pentru noi. Sperăm să ne încasăm şi noi o parte din restanţe după ce domnul Şiman va primi banii de la Inter“, a declarat unul dintre jucătorii legitimaţi la Sportul.
Patronul grupării din Regie a refuzat să comenteze subiectul, în timp ce antrenorul juniorilor Virgil Andronache a declarat că nu ştie nimic, însă consideră că Răzvan Popa ar mai trebui să evolueze un an în România, fiind prea tânăr pentru o echipă atât de mare precum Inter.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite