Un fost adversar al României şi-a lansat o linie de prezervative! „Le recomand pe cele cu aromă de guava!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezervativele, care vor fi importate de la o fabrică din China, conţin diverse arome şi au făcut deja destulă vâlvă în jurul fostului fotbalist.

Columbianul Faustino Asprilla, adversar al României atât la Cm 1994 cât şi la CM 1998, şi-a lansat la Bogota o linie de prezervative intitulată „Tino”, una dintre poreclele fostului fotbalist. „Prezervativele vor fi lansate alături de o campanie pentru prevenirea sarcinilor neplănuite la tinerele minore. Le recomand pe cele cu aromă de guava. Când am crescut, am avut un copac de guava în grădina noastră. Pot să vă spun că aroma acestuia e foarte bună pentru romantism“, a declarat Asprilla, la un post de radio din Columbia, citat de presa engleză. În perioada în care a evoluat în Italia, Tino a avut reputaţia unui veritabil seducător. O companie de producţii porno i-a făcut anul trecut o ofertă lui Asprilla de a juca într-un film, refuzată însă de fostul fotbalist.

Fostul mare atacant columbian Faustino Asprilla (44 de ani) este cunoscut fanilor români de la Campionatul Mondial din 1994. După ce s-a retras în 2009 de pe gazon, Asprilla, care a evoluat în tricoul Parmei sau al lui Newcastle, şi-a deschis o şcoală de fotbal în Columbia şi s-a lansat şi în afaceri cu imobiliare. Asprilla a evoluat între 1993 şi 2001 în naţionala Columbiei pentru care a înscris 20 de goluri în 57 de partide.

asprilla
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite