Un dinamovist îşi pregăteşte plecarea la Steaua: Gardoş şi Ţucudean sunt deja „colegi“. S-au bărbierit împreună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţucudean (stânga) şi Gardoş pot fi văzuţi mai des împreună din sezonul viitor
Ţucudean (stânga) şi Gardoş pot fi văzuţi mai des împreună din sezonul viitor

Laurenţiu Reghecampf a spus, în mod repetat, că e interesat de transferul vârfului „câinilor“ din vară, iar atacantul deja participă la acţiuni publicitare, alături de stelişti.

Împrumutat de Dinamo, George Ţucudean a bifat 21 de meciuri şi şase goluri în tricoul alb-roşu în actuala ediţie a Ligii I, fiind al doilea marcator al „câinilor“ în campionat. Vârful de 23 de ani se va întoarce însă, la vară, la Standard Liege, de unde a fost detaşat, pentru un sezon, în „Ştefan cel Mare“.

Aşa se explică optimismul lui Laurenţiu Reghecampf în ceea ce priveşte achiziţionarea lui Ţucudean din vară. E puţin probabil ca belgienii să-l păstreze în lot pe atacantul român, iar Dinamo n-are bani pentru un transfer definitiv al jucătorului. 

Până să devină stelist cu acte în regulă, Ţucudean a participat, joi, la o acţiune publicitară, alături de un posibil viitor coleg din Ghencea, Florin Gardoş.

„Normal că mi-ar plăcea să vină la noi“

Cei doi au lansat la „Arena Naţională“ ediţia specială Gillette „din oţel, în culorile campionilor“ (ale Braziliei). Aceasta e disponibilă pentru produsele Fusion ProGlide, MACH3 şi Blue 2. 

După ce s-au bărbierit împreună, Gardoş şi Ţucudean au vorbit despre o colaborare mai strânsă din sezonul viitor.

„Noi, în afara terenului, suntem prieteni, pentru mine rivalitatea există doar pe teren. Transferul lui Ţucudean la Steaua depinde de conducătorii cluburilor. Bineînţeles că mi-ar plăcea să vină la noi, fiindcă e un jucător bun“, a spus fundaşul roş-albaştrilor.

Ţucudean a fost mai reţinut, atunci când a fost întrebat despre posibila sa trecere în Ghencea: „Nu cred că s-a discutat zilele acestea, dar sigur se va discuta. Eu mă întorc la Standard din vară şi voi vedea ce voi face“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite