Ultimul meci face toţi banii! Ultima partidă poate umple vistieriile multor echipe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Argeş
FC Argeş

Mai este doar o etapă din sezonul regulat şi majoritatea cluburilor ştiu dacă vor evolua în play-off sau în play-out. Necunoscuta rămâne cine va lua cei mai mulţi bani din ultima rată din drepturile TV, rată ce va fi distribuită doar primelor 12 formaţii.

CFR Cluj este campioana primelor 30 de etape, înainte de ultima etapă având în faţa FCSB 14 puncte. În play-off vor fi prezente CFR, FCSB, Craiova, Farul, Voluntari, echipa de pe locul 6 urmând să fie aflată în ultima etapă. Luni, Botoşani şi FC Argeş vor lupta în Moldova pentru poziţia mult-râvnită. 

Mişcări în clasament pot să mai apară şi de aici şi suma care va fi primită la finalul sezonului. Cele 12 echipe, care vor termina în fruntea clasamentului, se vor bate pentru o tranşă cu puţin mai mare de 5 milioane de euro, anunţă gsp.ro. Vor primi doar 12 echipe, pentru că ultimele 4 formaţii din clasament au primit deja cota lor parte din tranşa a doua de 8 milioane de euro achitată în februarie (n.r. – prima tranşă, în valoare de 13,2 milioane de euro, se distribuie la început de campionat).

O echipă care poate primi foarte mulţi bani în funcţie de ce va face în ultima etapă este FC Argeş, care se poate clasa în cel mai rău caz pe poziţia a 7-a, cu 380.000 de euro garantaţi, conform gsp.ro. Dar, dacă bate Botoşani, iar Farul pierde în Bănie şi Voluntari nu câştigă cu FCSB, atunci va ajunge pe locul 4, suma care îi va intra astfel în cont urmând să fie de 615.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite