Trump, desfiinţat de o legendă a sportului american: „Un astfel de om va duce SUA înapoi în secolul 18!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Donald Trump (dreapta)
Donald Trump (dreapta)

Din cauza discursului său lipsit de diplomaţie, actualul preşedinte american e contrat, periodic, inclusiv de oameni care provin din zona sportului.

Trecerea de la Barrack Obama la Donald Trump continuă să şocheze America, mai ales că actualul preşedinte al Statelor Unite comite gafe impardonabile.

Mai nou, Trump şi-a manifestat susţinerea pentru Roy Moore, personaj care vrea să obţină un post în senat. Doar că Roy Moore e acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore!

Faptul că preşedintele Trump e solidar cu un astfel de individ l-a indignat pe fostul mare baschetbalist, Kareem Abdul-Jabbar (70 de ani). Acesta e un contestatar aprig al lui Trump cu care s-a contrat, încă dinainte ca actualul preşedinte să câştige alegerile.

„Trump nu se va schimba. El ştie că a ajuns unde a ajuns cu un discurs în care a făcut apel la rasism şi xenofobie. El vrea să aducă SUA înapoi în secolul 18. Uitaţi-vă ce se întâmplă în Alabama (n.r. – legat de susţinerea pentru Roy Moore). Ai un asemenea om pe care îl susţii pentru că ştii că îţi va urma politica. Asta e mai important pentru Trump, nu-l interesează de ce e acesta acuzat. Oameni cu o asemenea viziune pot declanşa un nou război civil“, a spus, potrivit Digi Sport, fostul baschetbalist care a cucerit şase titluri NBA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite