Trei românce au jucat la Paris, trei au pierdut: Fără Halep pe teren, au curs eşecurile la French Open 2019

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

Se confirmă, încă o dată, că tenisul românesc trăieşte datorită Simonei Halep. Celelalte jucătoare, din păcate, îşi încheie parcursul în cam orice competiţie după primele două tururi.

România are trei sportive rămase în competiţie în proba de simplu, însă nici Halep (3 WTA), nici Cîrstea (84 WTA) şi nici Begu (116 WTA) n-au fost programate, astăzi, la Roland Garros. 

Şi, având în vedere cele mai bune rezultate înregistrate de ele, de-a lungul anilor, la Paris, sunt şanse mici ca Begu şi Cîrstea să meargă foarte departe în al doilea Grand Slam al anului.

De altfel, proba de dublu a reconfirmat, astăzi, că româncele, cu excepţia Simonei Halep, fac cu greu faţă unor turnee majore. 

Mai întâi, Andreea Mitu a fost învinsă, alături de partenera ei, Yulia Putintseva. Cele două au fost învinse, în turul I, de perechea formată din Kasatkina – Kontaveit, scor 4-6, 1-6.

Apoi, tot în turul I, cuplul format din Begu şi Buzărnescu a cedat în faţa celui format din Kichenok – Ostapenko, scor 7-6, 3-6, 4-6.

În acest moment, România mai are două sportive în proba de dublu, Raluca Olaru şi Irina Bara urmând să evolueze şi ele în turul I, alături de partenerele lor.

Tot la French Open, însă în proba de dublu-mixt, care, deocamdată, n-a început sunt angrenate Raluca Olaru şi Mihaela Buzărnescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite