Trei medalii pentru România la Mondialele de Kempo din Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de Kempo a României s-a întors cu rezultate notabile de la Campionatul Mondial de Kempo pe echipe, disputat în Portugalia.

„Am cucerit două medalii de aur, una de bronz şi merită menţionată obţinerea a şapte centuri dintre cele nouă puse în joc. Sunt mulţumit de rezultate, însă supărat pentru numărul mare de accidentări. A fost un campionat extrem de dur, făcând ca o parte dintre sportivi să nu fie apţi pentru următoarea întrecere din programul competiţional“, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Kempo Amatto Zaharia pentru www.iClara.ro.
 

Prima reprezentativă de Kempo a ţării noastre se pregăteşte de Campionatul Mondial individual din Antalya, programat în perioada 27 aprilie - 3 mai. Pentru ca sportivii săi să fie în formâ maximă în Turcia, Amatto Zaharia le-a programat acestora şedinţe intensive de tratament la dispozitivul medical Papimi din cadrul Centrului de Medicină Integrativă Global Wellness System din Bucureşti. Aici, se pune accentul pe recuperarea sportivilor în regim de urgenţă, baschetbaliştii de la Steaua CSM EximBank numărându-se printre cei care au beneficiat de-a lungul timpului de efectele tratamentelor la dispozitivul medical Papimi.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite