Simona Halep - Serena Williams la Miami. Statistica meciului Simonei cu Serena Williams din semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep- serena Williams la Miami. Simona a pierdut primul set, fără drept de apel, în faţa Serenei Williams, în semifinala Miami Open Apoi. Treptat, Halep a revenit în joc şi părea că a trimis-o pe Serena Williams în corzi.

Statistica primului set: 32 de minute a durat primul set. Ambele sportive au reuşit câte un as. Simona Halep a avut o dublă greşeală. Sportiva noastră a avut un procentaj mult mai bun la primul serviciu, 74 la sută faţă de 50 la sută. În schimb, Williams a avut 13 mingi câştigătoare, iar Halep 6. Americanca a avut 7 greşeli neforţate, iar constănţeanca 8.

Statistica setului doi. În 43 de minute, Simona Halep a avut zece erori neforţate, iar Serena Williams 20 de erori neforţate. Doar o mingie câştigătoare a reuşit Simona, faţă de zece ale Serenei. Procentajul primului serviciu a continuat să fie mare pentru Simona Halep, 74 la sută. Constănţeancă a avut şi două duble greşeală, în timp ce Serena Williams a reuşit doi aşi.

Statistica meciului: Serena Williams a reuşit şapte aşi faţă de un as al Simonei. Trei duble greşeli a avut Simona faţă de două ale Serenei. Simona Halep a avut un prim serviciu mai bun, 69 la sută, faţă de 47 la sută. 38 de mingi câştigătoare a reuşit Serena faţă de cele 10 ale Simonei. 45 de greşeli neforţate a avut Serena, iar Simona Halep 24

Partida Simona Halep - Serena Williams de la Miami a durat două ore şi opt minute.

S-a aflat cine e ultimul bărbat care a intrat în viaţa Simonei Halep 

CTP îi trage de urechi pe cei care au făcut-o pe Serena schizofrenică

Simona Halep a depăşit o importantă bornă financiară din câştiguri

Prima declaraţie a româncei după înfrângerea în faţa Serenei Williams

Declaraţiue măgulitoare a Serenei Williams la adresa Simonei Halep

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite