„Toţi ruşii sunt născuţi KGB-işti!“ Antrenorul care a lansat-o pe Maria Şarapova în tenisul mare face dezvăluiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucruri neştiute din viaţa sportivă dar şi personală a Mariei Şarapova ies la iveală după ce aceasta a fost suspendată provizoriu din cauză că a folosit substanţe interzise.

Robert Lansdorp, 77 de ani, antrenorul care a pregătit-o timp de opt ani pe Maria Şarapova şi practic a lansat-o în tenisul mare a vorbit despre situaţia fostei sale eleve. Sub conducerea lui Lansdorp, Şarapova a câştigat primul ei mare turneu, Wimbledonul, pe când avea 17 ani. Robert Lansdorp, care a mai pregătit nume mari, precum Pete Sampras ori Lindsey Davenport, a punctat lucruri interesante în cotidianul englez Daily Mail. El i-a luat apărarea Mariei Şarapova, aproape în totalitate, dar a strecurat şi două amănunte negative.   

"Ce i se întâmplă Mariei mi se pare aşa ca o vânătoare de vrăjitoare din partea Agenţiei Anti Doping

Nu ştiu detaliile scandalului, dar Şarapova n-ar fi luat niciodată intenţionat un medicament interzis.

Am văzut-o deprimată, iar ea a fost mereu o persoană veselă şi m-am întristat să o văd aşa.

Eu nu înţeleg de ce Agenţia anti-doping nu a informat direct echipa Mariei cu privire la interzicerea acelui medicament. Au trimis un mail unei fete care primeşte mii şi mii de mailuri. Dacă era aşa important nu merita un telefon?

Şarapova e foarte, foarte inteligentă, e chiar sclipitoare. Nicio persoană cu o astfel de inteligenţă nu ar fi luat un medicament interzis ştiind că merge la Australian Open, unde va fi testată. 

Eu n-am ştiu niciodată că Maria ar avea probleme cu inima, sau cu diabetul, dar ea este o persoană destul de secretoasă. Cred că toţi ruşii sunt născuţi KBG-işti. Introvertiţi. Însă problemele de care s-a vorbit vor ieşi la lumină dacă există.

Am avut o relaţie foarte apropiată cu ea, cum n-am avut cu nimeni pe care am antrenat. Când avea 14 ani, la un Crăciun, părinţii ei au trebuit să se întoarcă în Florida şi ea a rămas singură. Am mers cu soţia mea şi i-am dus un pom de Crăciun şi cadouri şi astfel a avut şi ea Crăciun, Maria a făcut mereu parte din familia noastră.

"Mama Rusia" nu o uită pe Şarapova. Vezi AICI ce ajutor primeşte rusoaica din ţara natală 

Cei de la Nike au părăsit-o repede, deşi ea este Miss Nike şi le-a adus o grămadă de bani şi i-a ajutat cu notorietatea ei.

Cred că jucătoarele care au criticat-o pe Maria nu sunt deloc nefericite cu situaţia în care se află ea. Sunt invidioase din cauza succesului ei şi de aceea luptă împotriva ei.

Nu e vorba de bani, e doar invidie. Maria face o grămadă de bani şi este foarte frumoasă. Nu e absolut nimic greşit în legătură cu ea"

Foto Daily mail

image

Clubul Şarapova se măreşte rapid! 100 de sportivi au luat substanţa interzisă în acest an

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite