Toţi ochii vor fi pe el la Euro. Cine este jucătorul din naţionala noastră pe care francezii l-au numit "Crema Carpaţilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la debutul României la Euro 2016 au mai rămas şase săptămâni şi deja atenţia publicului se mută către această competiţie.

Francezii au început deja să ne studieze , iar Nicolae Stanciu, noul decar al naţionalei, le-a luat deja ochii.

Nicolae Stanciu a fost inclus de jurnaliştii de la France Football în topul celor mai promiţători 50 de jucători pentru Europeanul din vară, pe locul 46.

"De statură mică şi un veritabil conducător de joc, mijlocaşul duce mai departe tradiţia marilor purtători de număr 10, după Hagi şi Adrian Mutu", au scris francezii despre "Crema Carpaţilor", aşa cum l-au numit pe Stanciu.

"Naţionala României se bazează pe el. Mijlocaşul ofensiv i-a încântat deja pe fanii Stelei şi nu e niciun dubiu că el va fi atracţia principală a selecţionatei române. Stanciu şi România vor debuta la Euro în faţa Franţei, în meciul de deschidere. "Albaştrii" trebuie să fie ingrijoraţi", a mai scris sursa citată.

France Football prezintă în fiecare zi câte un jucător din această listă. În urma lui Stanciu s-au clasat John Guidetti (Suedia), Ricardo Rodriguez (Elveţia), William Carvalho (Portugalia) şi Anthony Martial (Franţa).

stanciu foto mediafax
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite