Torje, în cădere liberă: sub contract cu Udinese, dar mereu aruncat la alte echipe. Ce a spus despre ultima sa alegere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probabil, cei de la Udinese regretă şi acum ziua în care au plătit 4,5 milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe mijlocaşul român de la Dinamo.

Gabi Torje reprezintă un caz des întâlnit printre jucătorii români: după un transfer afară, urmează neadaptarea şi paşii făcuţi înapoi.

În sezonul 2011-2012, Torje a semnat cu Udinese, acolo unde a bifat 21 de prezenţe în Serie A dintre care doar 12 ca titular. A dat două goluri, dar prestaţiile sale nu i-au mulţumit pe italieni. De atunci, Torje e împrumutat în fiecare vară la altă echipă. După Granada, Espanyol şi Konyaspor, acum a venit „exilul“ la Osmanlispor, o grupare care, până în 2005, s-a numit Ankaraspor.

Într-un dialog cu site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, mijlocaşul de 25 de ani a explicat de ce a ales o altă formaţie mică din Turcia, chiar dacă mai are doi ani de contract cu Udinese.

Ce a spus?

„Mă bucur că am rămas în campionatul Turciei, unul puternic, atractiv pentru fotbalişti importanţi ai Europei, în care m-am simţit foarte bine în sezonul trecut. Chiar dacă Osmanlispor e o nou-promovată, e o echipă ambiţioasă, care îşi propune obiective importante pentru noua ediţie a Superligii. Îmi doresc să evoluez cât mai des şi cât mai bine pentru noul club, să le demonstrez celor de aici că au făcut o alegere bună şi, în acelaşi timp, să fiu sănătos şi în formă pentru convocările la echipa naţională. Calificarea la EURO e în mâinile noastre şi ar fi un vis ca anul viitor, în Franţa, să îmbrac tricoul galben la turneul final“, a spus Torje pentru frf.ro.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite