Tirada celui mai furios fan al naţionalei: „Tătăruşanu – un laş. Stancu – un ratat. Restul echipei – nişte maimuţoi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meci Romania Albania FOTO Guliver / Getty Images

Până acum, cel mai dur discurs la adresa naţionalei l-a avut Ladislau Boloni. Acum, un om care a condus, ani de zile, ziare şi redacţii, inclusiv de sport, s-a dezlănţuit, indignat de ce a văzut la Euro 2016.

Răzvan Corneţeanu s-a aflat, timp de mai mulţi ani, în fruntea unor trusturi media, precum Ringier România şi Adevărul Holding.

La Ringier, a format redacţia ziarului „ProSport“, după ce echipa condusă de cuplul Tolontan – Ioaniţoaia a plecat la „Gazeta Sporturilor“. La Adevărul Holding, în 2009, el a înfiinţat Divizia Sport, cu peste 20 de jurnalişti, contribuind la publicarea unui supliment de 16 pagini care era distribuit cu ziarul „Adevărul“ în fiecare luni.

Un fan al sportului, Răzvan Corneţeanu a făcut deplasarea în Franţa pentru a fi alături de tricolori cu ocazia Campionatului European. Încă de la sosirea sa, la Paris, el şi-a împărtăşit trăirile cu vizitatorii site-ului pe care îl deţine, reportervirtual.ro.

Spre marea sa dezamăgire, aventura naţionalei la Euro 2016 s-a încheiat după o înfrângere ruşinoasă cu Albania, rezultat care l-a scos din sărite pe Răzvan Corneţeanu.

Acesta i-a pus pe tricolori la zid printr-o postare dură, dar care dovedeşte cât de supăraţi au fost românii, în general, după eşecul de la Lyon. 

În rândurile de mai jos, aveţi cele scrise de Răzvan Corneţeanu.

Echipa impostorilor tricolori

Nu vreau să rămân datori unora dintre tricolori care nu numai că ne-au făcut de ruşine la acest Campionat European de fotbal, dar au arătat clar că problemele grave vin din mentalitate şi lipsa de educaţie. Aşa că, fără a le comenta greşelile lamentabile şi prestaţia de maimuţoi pe care au avut-o în TOATE cele 3 meciuri, am câţiva cărora ţin morţis să le transmit „salutările mele“:

Tătăruşanu

Un laş mediocru! A greşit TOTAL şi la golul din meciul cu Franţa. dar a fost suficient de laş să dea vina pe vreme, lumină, culoarea cerului şi tupeul unui francez de a sări la cap după balon.

Aşa cum am scris deja în articolul din 11 iunie, de la FAŢA LOCULUI, încă de la încălzire se vedea nesiguranţa lui Tătăruşanu. Cum nu a sesizat-o Iordănescu, rămâne un mister. Tătăruşanu ne-a îngropat definitiv şi în jocul cu Albania, deşi pare că ar vrea să împartă vina acelei ieşiri de portar din campionatul sătesc.

„Este ŞI vina mea la golul respectiv“, declara nesimţitul Tătăruşanu. Nu, a fost DOAR  vina ta, dacă erai un mare portar sau măcar unul bun, nu luai gol nici acum cu Albania şi nici cu Franţa.

Nu mă deranjează deloc greşeala în sine, ci ATITUDINEA LAŞĂ şi MENTALITATEA MEDIOCRĂ faţă de propriile greşeli.

Ruşine! Eşti un om fără caracter, fără atitudine, fără valoare şi fără viitor! Nu vei învăţa NIMIC din ce s-a întâmplat!

Bogdan Stancu

Un autist cu mingea la picior. Nu a jucat nimic, nimic, nimic. Dragostea necondiţionată acordată de Piţurcă a fost un mister, cea acordată de Iordănescu a fost o mizerie.

Un fotbalist ultra-mediocru, fără motivaţie, fără vână, fără ambiţie. Un ratat!

A făcut praf, praf, praf, toate pasele, toate combinaţiile, toate meciurile în care a jucat. A ratat ca un copil de maidan, singur cu portarul şi nu o dată, ci de două ori doar în meciul cu Franţa.

A împrumutat tupeul lui Iordănescu şi a dat declaraţii de genul „am marcat în ambele meciuri“.  Nesimţitul a marcat din penalty, în ambele cazuri, dar el se minţea că „a marcat“.

De vină pentru delirium tremens al acestui prăpădit, „motănel“ cum este alintat de cei care îl mint, zilnic, spunându-i că are ceva valoare sunt şi jurnaliştii care din prietenie şi alte motive neştiute l-au „umflat“ până a explodat. 

   

Keşeru, Alibec, Stanciu, Măţel, Săpunaru, Grigore

Aţi fost jalnici. În TOATE cele 3 meciuri, nu numai în cel cu Albania. Voi nu sunteţi fotbalişti, sunteţi nişte maimuţoi preocupaţi de teatrul jucătorului care se tăvăleşte pe jos cu muuuult mai mult decât de jocul în sine. Sunteţi nişte zero-uri îmbrăcate nemeritat în tricourile echipei naţionale care, dincolo că NU POT mai mult, nici măcar NU AU VRUT mai mult şi, cu siguranţă, NU AU FĂCUT EFORTURI. Oricine poate înţelege NEPUTINŢA voastră, dar e greu de digerat NESIMŢIREA şi TUPEUL.

Nu mai daţi declaraţii! Apucaţi-vă de altă meserie, iar cei care mai rămâneţi, totuşi, fotbalişti încercati să învăţaţi ceva din modul în care aţi ajuns cea mai neperformantă generaţie din ultimii muuuulţi zeci de ani.

De furia lui Răzvan Corneţeanu n-au scăpat Anghel Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după cum se poate vedea aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite