The Mirror: Subestimezi România pe riscul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicaţia britanică The Mirror a scris după meciul de deschidere al Euro-2016 că formaţiile care subestimează naţionala României o fac pe riscul lor, iar reprezentativele Albaniei şi Elveţiei ar trebui să fie conştiente că jucătorii lui Anghel Iordănescu nu au venit în Franţa să facă figuraţie.

"România a avut un început mai impunător. Hugo Lloris a trebuit să fie atent pentru a-i contracara pe Stancu şi Andone, care au fost agonizant de aprope de a marca. A fost un semnal de trezire pentru Franţa, dar România nu a terminat aici, făcând o noapte de teste pentru Deschamps. Apărarea lor, atât de puternică în calificări, a fost bine organziată, dar a fost de asemenea de remarcat cât de mulţi oameni ducea România în atac imediat ce recupera mingea. Cei doi mijlocaşi centrali au trimis bombe înainte şi Cristian Săpunaru şi-a întins picioarele ca să acopere o suprafaţă mai mare.(...) Albania şi Elveţia să fie avertizate: e clar că trupa lui Anghel Iordănescu nu a venit  aici să facă numărul de echipe", a scris The Mirror.

Daily Mail i-a remarcat  pe fundaşii centrali Vlad Chiricheş şi Dragoş Grigore, care au arătat de ce "parteneriatul lor a fost o piatră de temelie a succesului din preliminarii."

"De ce alţi jucători ai Franţei (n.r. - în afară de Payet) nu au strălucit?", s-a întrebat BBC: "Creditul trebuie să fie al României, care a arătat de ce a avut defensiva cu cele mai bune cifre în preliminarii".

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Franţei, scor 2-1 (0-0), în primul meci al Campionatului European, disputat, vineri, pe Stade de France.

Golurile au fost marcate de Giroud '58 şi Payet '89 pentru Franţa, respectiv Stancu '65 (penalti).

România va evolua în etapa a doua a grupei, miercuri, de la ora 19.00, cu Elveţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite