Cea mai importantă jucătoare de tenis a ultimului deceniu, din Marea Britanie, şi-a anunţat retragerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Baltacha, fostă jucătoare de tenis FOTO PA
Elena Baltacha, fostă jucătoare de tenis FOTO PA

Elena Batcha, considerată numărul 1 în Marea Britanie, în perioada anilor 2000-2012, şi-a anunţat retragerea din sportul care a consacrat-o: tenisul.

La cei 30 de ani ai săi, Elena Batcha a decis că este momentul să renunţe la ipostaza de jucătoare de tenis, hotărârea fiind influenţată de numeroasele accidentări pe care le-a suferit. „Simt că este momentul să fac ceva nou. Mintea şi corpul îmi spun că a venit momentul să renunţ la cariera de jucătoare, care mi-a adus satisfacţii deosebite. Chiar dacă unele momente au fost mai bune, iar altele mai grele, nu mi-aş schimba trecutul“, a declarat aceasta pentru „The Guardian“.

Halep a susţinut prima conferinţă de presă în România. Simona a renunţat la serviciile antrenorului Adrian Marcu

Anul 2010 a fost unul deosebit pentru Elena Batcha, care a pătruns atunci în primele 50 de poziţii WTA, „Iubesc tenisul şi îmi voi dedica pasiunea pentru a deveni unul dintre cei mai buni antrenori. Cei 16 ani pe care-i am ca jucătoare mă vor ajuta la formarea a noi talente pentru Marea Britanie. Am fondat o academie şi, alături de antrenorul meu, Nino Severino, vom oferi copiilor posibilitatea de a practica tenisul, indiferent de statutul lor social“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite