Telex din lumea sportului: HCM, încă o înfrângere în Cupa EHF. Final de meci de coşmar pentru constănţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zvonko Sundovski
Zvonko Sundovski

Campioana României a avut parte de o confruntare echilibrată în Spania, însă în ultimele trei minute adversarii s-au desprins decisiv.

HCM, învinsă de Granollers - HCM Constanţa a bifat o nouă înfrnâgere în Cupa EHF. Sâmbătă, într-o partidă din cadrul grupei B, echipa antrenată de Zvonko Sundovski a cedat pe terenul spaniolilor de la Fraikin BM Granollers, scor 23-21 (12-10). Campioana României a suferit mai ales pe final, atunci când a avut doi jucători eliminaţi în ultimele trei minute. Clasamentul grupei B: 1. Holstebro (5 puncte), 2. Granollers (5p), 3. HCM Constanţa (1p), 4. St. Petersburg (1p). Primele două clasate vor ajunge în următoarea fază. 

Al şaselea eşec cu Rusia - După victoriile cu Portugalia şi Spania, România a înregistrat primul eşec la Campionatul European de Rugby. „Stejarii“ au fost învinşi de Rusia, în deplasare, cu scorul de 13-16, chiar dacă la pauză au condus cu 10-3. Eşecul suferit de români face ca ruşii să echilibreze, cât de cât, statistica meciurilor directe dintre cele două naţionale, care s-au întâlnit până acum de 19 ori. Românii au câştigat 12 partide, iar „urşii“ şi-au trecut în cont şase succese, o partidă terminându-se la egalitate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite